Besplatna predavanja za roditelje školaraca/ki

Besplatna predavanja za roditelje školaraca/ki

Imate li pitanja o učenju, koncentraciji, motivaciji i komunikaciji s Vašim djetetom? Želite li podijeliti iskustva i čuti što kažu drugi roditelji? Želite li kući ponijeti znanje koje možete primijeniti?

Ako je Vaš odgovor na ova pitanja potvrdan, onda Vas očekujemo na besplatnim predavanjima za roditelje koja, ususret početku nove školske godine, za Vas organizira CeKaTe! 

ponedjeljkom od 20.00 do 21.00 sati
11. i 25. rujna te 9. i 23. listopada 2017.
ulaz besplatan

Datumi i teme:

11.9. Uspješno učenje i vještine učenja –Koje vještine učenja dokazano poboljšavaju učenje? Što pokazuju istraživanja? Kako je najbolje ispitivati dijete?

25.9. Organiziranje učenja i koncentracija – Kako „se ponaša“ mozak dok uči? Kako spriječiti odgađanje učenja do zadnjeg trenutka?

9.10. Motivacija – Psihologija motivacije, Kako roditelji utječu na motivaciju djeteta za učenjem?

 23.10. Komunikacija vezano za školu – Kakve poruke roditelji šalju djeci? Kako bolje slušati i razgovarati s djetetom vezano za školu?

Predavačica:
Laura Marković završila je diplomski studij psihologije na Filozofskom fakultetu u Zagrebu. Od 2011. godine stječe iskustvo u individualnom i grupnom radu s djecom i mladima na podršci u učenju. Vodi radionice vještina učenja u CeKaTe-u i KNAP-u. Na prvoj je godini edukacije iz gestalt psihoterapije.

A što ako imam još pitanja?
Za dodatne informacije kontaktirajte voditeljicu putem e-maila: laura.markovic@gmail.com

 Veselimo se Vašem sudjelovanju! 🙂