Projekcija filmova polaznika radionice HITCHCOCK

Projekcija filmova polaznika radionice HITCHCOCK


srijeda, 16.1.2019. u 20.30

dvorana Centra

Na završnom susretu filmske radionice održat će se projekcija filmova nastalih prošle godine. Radionica je mješavina teorijskog i praktičnog dijela u kojima se sudionici upoznaju s filmskom umjetnošću kroz upoznavanje metodičkih i praktičnih postupaka koji prethode stvaranju filmskog djela. U interakciji s voditeljem  prolaze kroz sve faze stvaralačkog procesa.  Prvi dio programa realiziran je kroz petnaest predavanja gdje su se polaznici imali priliku upoznati sa temeljnim znanjima iz svijeta filma kroz teorijska predavanja, zatim osnovna znanja o filmskoj tehnici i snimanju, da bi kasnije prešli na pripremu snimanja vlastitog filma koje sada predstavljamo publici.

Prijave na iduću radionicu počinju odmah na projekciji i traju do 18.10. u CEKATEU.
Vaš san je upisati režiju, kameru, montažu ili nešto drugo?
Idealno mjesto za početak je CEKATE, radionica profesora produkcije na Akademiji Vedrana Mihletića – Snimi svoj film-postani Hitchcock!
Temelji režije, temelji snimanja, temelji montaže, zvuk na filmu i videu, u potrazi za temom filma, kako napisati scenarij, kako raditi s glumcima, kako producirati video film…..potražite na ovoj radionici.

Info: Veselko Leutar, 091 3027 414, leutar@cekate.hr